Kendall ka filluar përgatitjet për fundvit.

Kendall Jenner ashtu sikurse motrat e saj dhe nëna, ka filluar të stolis shtëpinë.

Secila nga anëtaret e familjes Kardashian-Jenner, përmes fotografive kanë treguar se si e kanë rregulluar ambientin për fundvit.

Së fundi, ishte Kendall ajo që vendosi të tregojë ambientin përrallor të shtëpisë së saj në prag të festave.

“Festat tek Kendall”, ka shkruar ajo sipër imazheve që i ndau me ndjekësit, ku shihet bredhi e disa dekore të tjera.