“Për legalizimin e marihuanës edhe kryeministri Zaev nuk flet në emër të shumicës, por tregon qëndrimin e tij personal se është pro legalizimit të marihuanës. Unë nuk flas në emër të shumicës, por flas në emrin tim personal si Bilall Kasami se nuk vlerësoj që Maqedonia ka mundësi të legalizojë kanabisin të ketë përfitim ekonomik dhe të mos ketë dëm social”, potencoi në Click Plus, Bilall Kasami.