Ka nderruar jete Gafuri, pronari i punëtorisë së fotokopjeve “FI-GA” që gjendet në njërin nga lokalet e pallatit të kulturës.

Shume miq dhe familjare ndane dhimbjen ne rrjetet sociale duke ngushelluar familjen.

Urim Saliu
Sa e trishtueshme .Sa njeri i mirë që do na mungojë kaq shumë.S’mund akoma ta besoj

Lejla Halimi Lumani
Nuk mundem ta besoj! Ai ishte qendra jone, ndalesa e perditshme jo vetem per pune, po edhe muhabet e humor…pa fjale…ngushellime familjes!

Metin Izeti
Zoti xhennetin ia dhashte. E kemi dashte dhe na ka dashte…

Teuta M. Halimi Selmani
Ngushellime per familjen! Shume keq e kemi perjetuar kete lajm!

Bardhyl Zaimi
Nje lajm i trishte, ngushellime!