Një festë e vogël private i kushtoi shumë Rita Orës. Duke mos marrë parasysh që jetojmë në kohë pandemie, këngëtarja mblodhi miqtë e saj për një darkë pak ditë më parë, me rastin e ditëlindjes. Lajmi bëri bujë në mediat e huaja dhe Rita u detyrua të kërkojë falje. Madje këngëtarja pagoi edhe 10 mijë pound gjobë. Por prisni se paska akoma!

Tani radio britanike “Exe” ka vendosur të mos transmetojë më këngët e Ritës, për shkak të veprimit të saj. E ku ka më keq për një artist, që të ndëshkohet me mos transmetim këngësh!

Nga ana tjetër Rita po heton se kush nga miqtë e saj e nxorri zbuluar dhe tregoi për festën, por deri tani nuk ka marrë asnjë informacion.