Këngëtarja me famë botërore është parë dje në New York teksa kishte dalur për Pazar.

Në dyqanet më luksoze të New Yorkut, 51-vjeçarja dukej elegante dhe tërheqëse si çdo herë.

Veshja e saj luksoze ishte tejet e shtrenjtë.

Vetëm paltoja e saj ishte afro 5.000- dollarëshe, ndërsa këpucët e saj afro 600-dollarëshe.