Mbrëmë rreth orës 20 e 25 ninuta, para një objekti hotelierik në Vrapçisht të Gostivatit, oficerët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar e kanë arrestuar 20-vjeçarin T.S. nga ky fshat, i cili nuk kishte mbajtur maskën mbrojtëse dhe nuk ka pranuar të identifikohejt dhe ka bërë përjekje që të arratisej.
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.Ts