Deputetja e Koalicionit Aleanca dhe Alternativa Ilire Dauti në komisionin për buxhet dhe financa ka pyetur pushtetin,më sakt Zv.Ministrin e Financave se a janë të parashikuara mjete për ndërtimin e konviktit të USHT-së, sepse, sipas saj,në propozim buxhetin për vitin 2021 nuk është saktësuar se për çfarë janë të parashikuara mjetet edhe pse qëndron si pikë që janë parashikuar mjete për konvikte.

Ndiqeni fjalimin e plotë të Deputetes Dauti në linkun e mëposhtëm: