Frank Lampard ka thënë se ai dëshiron të zgjatë kontratën si trajner i Chelseas edhe më gjatë.

Ish-mesfushori angleze në kontratë me “blut” ka vetëm edhe 18 muaj në kontratë, që nga koha kur ai kishte zavëndësuar, Maurizio Sarri në vitin 2019.

“Për sa i përket kontratës sime, duket se ka kaluar, në kohën kur unë kam qenë këtu,” tha Lampard në një konferencë shtypi.

“Tani ndihem sikur do të doja të isha pjesë e planit afatgjatë këtu. Nënshkrimet që i kemi bërë në verë, përveç Thiago Silvas, veçanërisht, ishin transfer për tani dhe për të ardhmen”, tha ai