Këngëtari Ardian Bujupi ka bërë një postim në Instagram, me të cilin ka habitur ndjekësit e tij.

Kjo se, ai shihet sikur ka bërë aksident trafiku, duke goditur një pemë dhe ishte i gjakosur në fytyrë.

Videoja dukej akoma më tmerruese për faktin se këngëtari dukej sikur ishte pa ndjenja derisa vetura e tij është e shkatërruar.

Sidoqoftë, janë ndjekësit ata që erdhën në përfundim se kjo është skenë e ndonjë klipi të ri të Ardianit.

 

View this post on Instagram

A post shared by Ardian (@ardianbujupi)