George Clooney ka treguar së fundmi se roli i tij i fundit e ka bërë atë për spital.

Aktorit fitues të ‘Oscar’ iu desh të kalonte shumë ditë në kujdesin mjekësor pasi humbi 11 kilogramë për të luajtur të mbijetuarin e një katastrofe globale në “The Midnight Sky”.

Ylli i Hollywoodit luan Augustine Lofthouse në dramën tashmë të popullarizuar, të cilën ai njëherësh e drejton.

“U deshën disa javë për t’u bërë më mirë dhe si producent nuk është aq e lehtë sepse ke nevojë për energji”, tha Clooney për Daily Mirror.

Pasi u dërgua me urgjencë në spital katër ditë para se të fillonte xhirimet në filmin e Netflix, George kishte edhe disa probleme me pankreasin.

Gjendja mund të jetë kërcënuese për jetën e tij, megjithatë aktori u lirua nga spitali brenda disa ditësh.

Humbja e peshës nuk ishte ndryshimi i vetëm fizik që aktori i suksesshëm pësoi për rolin.

“Unë bëra po ashtu një mjekër të madhe dhe djali im e donte atë sepse ai do të fshihte gjëra në të cilat nuk do të dija derisa të filloja të punoja dhe do të isha si, ka diçka në këtë mjekër”, zbuloi Clooney.