Myfti i Tetovës Qani Nesimi sot ka marrë pjesë në varrimin e humanistit të madh Bujamin Beqiri Çiflkiu!

“Sot më 03.12.2020 (e enjte), mora pjesë në varrimin e afaristit dhe humanistit Bunjamin Beqiri nga fshati Çiflik, i cili ka kontribuar në ndërtimin e xhamive, shpërndarjen e bursave për studentët, si dhe i ka ndihmuar skamnorët.

E lusim Alllahun Fuqiplotë që merhumin ta shpërblejë me xhennet, për punët dhe kontributin e dhënë gjatë jetës së tij.”