Gjatë pritestës së sotme të rinjtë kanë bërë thirrje në kor, dhe iu kanë kërkuar policëve që të heqin kapelet.

Po ashtu, demonstruesit kanë bërë thirrje që të mos ketë dhunë ndaj policëve.

Me gjithë këto thirrje, policia ka përdorur që në fillim gaz lotsjellës për të shpërndarë turmën e irrituar.