“Na vlerësoni për nga puna e jo për nga fjalët, për nga realizimi e jo për nga premtimi. Bashkë, në vitin 2024 do ju pyesim nëse sot jeni më mirë prej para 4 viteve.

Nëse shumica prej jush thonë PO, atëherë qeverisja jonë ka qenë e suksesshme. Kështu deklaroi zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi gjatë konferencës për shtyp rastin 100 ditë qeveri.