Ju jeni një mami që vraponi gjithë ditën midis shtëpisë, zyrës dhe shkollës. Padyshim që nuk keni kohë të provoni teknika të ndryshme make up se si të lyeni.

Ne do t’ju tregojmë se si me disa produkte kozmetike speciale mund të jeni gati në një kohë shumë të shkurtër, duke ndjekur 4 hapat e mëposhtëm:

Vendosni një krem ​​dite me një ngjyrë që do të fshehë papërsosmëritë dhe do ju japë uniformitet.
Pastaj aplikoni bojë për vetulla. Nëse jeni një nga ata me fat që tashmë kanë rëna të mëdha, mund ta kaloni këtë hap.
Theksoni mollëzat me një skuqje të lehtë.
Në fund, vendosni një shkëlqim buzësh në buzët tuaja.