Emigranti shqiptar Indrit Lleshi, është 20 vjeçari i arrestuar prej policisë greke, pasi akuzohet se ka vrarë dhe djegur kufomën e ish-punëdhënësit të tij në ishullin Santorini në Greqi.

Sipas policisë greke, Lleshi akuzohet se ka ekzekutuar viktimën 62 vjeç, për një borxh prej 200 eurosh,që ky i fundit i kishte pa dhenë për ditët e punës në hotelin e viktimës.

Raiffesien Bank brenda artikujve
I ndaluar prej policisë, mbas më shumë se 10 orë marrje në pyetje,Lleshi ka pranuar se ka qënë ai që ka vrarë dhe viktimën.