Mbrëmë rreth orës 23 e 35 minuta, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar e kanë arrestuar personin V.T. (28) nga Shkupi, i cili kishte treguar sjellje agresive deri sa pjestarët e policisë kanë qenë duke ndërmarë masa informon Tetovasot .
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.TS