Myftiu me bashkëpuntorët, anëtarët dhe me hoxhallarët e Myftinisë së Tetovës për urim zyrtar te Kryetari i BFI – së.

Sot me kënaqësi prita Myftiun e Myftinisë së BFI Tetovë, Prof. Dr. Qani ef. Nesimin, së bashku me një numër të madh të imamëve të Myftinisë së Tetovës prezantuan për të na zgjedhjen Reisul Ulema i BFI në RMV.

Myftiu, prof. dr. Qani ef. Nesimi, më uroi për detyrën e re në emër të të gjithë imamëve prezent dhe atyre që nuk patën mundësi të prezantojnë dhe na dëshiroi shëndet, mbarësi e sukses në detyrë.

Jam shumë i kënaqur nga vizita e hoxhallarëve të nderuar, me në krye Myftiun, dhe i njoftova mysafirët për ecurinë e punëve në Rijaset dhe planet që bashkërisht duhet të realizohen për të mirën e institucionit dhe muslimanëve.