Një mashkull ka raportuar në Policinë e Kosovës se në një fushë ka gjetur një mjet të pashpërthyer.

Rastin ka ndodhur dje rreth orës 10:46, në fshatin Kaqanoll të Mitrovicës.

Policia ka bërë sigurimin e vendit të ngjarjes, derisa njësiti për deminim i KFOR-it ka bërë shpërthimin e mjetit në mënyrë të kontrolluar dhe pa incidente, njofton raporti 24 orësh i Policisë