Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe kryetarja e Komitetit për imunizim pranë Ministrisë së Shëndetësisë, D-r. Aleksandra Grozdanova sot me fillim nga ora 15:15 minuta do të japin deklarata në lidhje me zhvillimet e fundit për furnizim të vendit me vaksina kundër Covid-19.