Familjarët e zyrtarit policor dhe vajzës së tij 21 vjeçare të cilët janë vrarë gjatë mbrëmjes së djeshme në Prizren thonë se ngjarja ka ndodhur aksidentalisht.

Sipas tyre polici ka që*lluar të bijën e tij derisa ishte duke e pastruar armën para se të shkonte në punë e më pas qëlloi edhe veten.