Ihsan dhe Mumtaz ishin gjithmonë aty. Të ulur në tribuna, në të njëjtin vend, të dy së bashku duke brohoritur, duke shijuar dhe vuajtur me ekipin e Fenerbahçe, shkruan Albeu.com.

Ata ishin dy nga tifozët e pakushtëzuar, dy të paharrueshëm.

Ata kishin shumë vite që nuk kishin humbur një ndeshje, aq shumë saqë tashmë ishin si pjesë e klubit.

Dhe tani që ata janë zhdukur, njësia turke u ka paguar atyre një haraç emocional.

Mumtaz vdiq 1 vit më parë, por gruaja e tij vazhdoi të ruante traditën. Ihsan shkoi në stadiumin Sukru Saraçoglu çdo lojë të ekipit derisa, në fillim të këtij dhjetori, edhe ajo vdiq.

Klubi ishte jetim, duke humbur një pjesë të historisë së tij.

Dy nga tifozët e tij më besnikë ishin zhdukur, megjithatë, thelbi, kujtimi i Ihsan dhe Mumtaz do të jetë gjithmonë në vendet e tyre.

Dhe kjo është bërë nga Fenerbahçe, i cili u ka bërë atyre një nderim emocional duke vendosur imazhet e tyre në stadium gjatë një ndeshje.

“Pa dyshim, një kujtim i bukur për dy tifozë të paharrueshëm. “Ishtë përvjetori i vdekjes së Mumtaz. Dhe tani ne gjithashtu kemi humbur gruan e tij të dashur Ihsan kohët e fundit. Ne do t’i nderojmë ata sepse ata janë një shembull për ne dhe ata kurrë nuk na lanë”. /albeu.com/