Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Nikolla Dmitrov në profilin e tij në Fejsbuk sot publikoi se nuk ka dhe nuk ka pasur asnjëherë shtetësi tjetër përveç atë maqedonase.

Ai konsideron se qytetarët absolutisht kanë të drejtë të dinë sa (dhe çfarë) pasaporta kanë politikanët.

“I nxitur nga iniciativa e gazetarit Goran Mihajllovski, publikisht them se nuk kam dhe asnjëherë nuk kam pasur shtetësi tjetër përveç asaj maqedonase”, shkroi Dimitrovi në FB.