Para pak çastesh, një auto kolonë e gjatë policore ka hyrë në Haraçinë, e përbërë nga policia për intervenim të shpejtë dhe njësi specjale.

Sipas informacioneve jo-zyrtare thuhet se aksioni ka të bëjë me kapjen e një sasie të madhe të mar ihuanës dhe për momentin po zhvillohet aksion për kapjen e autorëve të cilët kanë arritur të arratisen pas një konfrontimi me a rmë zj.arri mes policisë dhe trafikantëve.

Presim në vazhdim nëse MPB do të japë informacione për rastin.