Qeveria në mbledhjen e sotme ka emëruar Besnik Feratin zëvendës drejtor në Agjencinë për Siguri Nacionale informon GAZETA.MK

Ferati është kuadër i Bashkimit Demokratik për Integrim dhe emërimi i tij është dhe një nga premtimet e realizuara të partisë së Ali Ahmetit.

Ferati në këtë post vije në vend të zëvendës drejtorit të deritanishëm Arif Asani.

Emërimi i Besnik Feratit në pozitën e zëvendës drejtorit të Agjencisë për Siguri Nacionale erdhi në kuadër të ndryshimeve të eshalonit të tretë të Qeverisë.