Deputeti nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Bekë Berisha ka vendosur që fundjavën ta kalojë në bjeshkë duke u larë në temperatura ekstreme.

Në një video të publikuar në llogarinë e tij në Facebook, Berisha me disa persona të tjerë shihen duke u zhytur në ujë teksa përreth ka borë dhe temperaturat janë të ulëta.

“Terapia e Extreme Sports Asociation. Për të gjitha llojet e virusave”, ka shkruar ai në Facebook.