Dy përfaqësuesit e lartë të BDI-së Izet Mexhiti dhe Nevzat Bejta kanë zhvilluar një takim miqësor me zëvendësministrin e MPB-së Nazim Bushi informon Tetovsot.Mexhiti dhe Bejta kanë shfrytëzuar rastin që në të njëjtën kohë
ta urojnë për detyrën e re me dëshirën më të mirë për suksese në punën e tij.

Lidhur me këtë Nevzat Bejta ka thënë se bashkë me mikun tim, z. Izet Mexhiti dje realizuam një takim miqësor me zv.ministrin në MPB, z. Nazim Bushi.

“Shfrytëzova nga rasti ta uroj për detyrën e re me dëshirën më të mirë për suksese në punën e tij” është shprehur Nevzat Bejta i cili pritet në zgjedhjet vendore të garojë sërish për komunën e Gostivarit.Tetovasot

Global