Sot, në orën 10.20 në fshatin Reçicë të Madhe të Tetovës,pjestarët e policisë të SPB Tetovë, me urdhër të gjykatës kanë arrestuar personin I.Sh. (51) nga i njëjti fshat i dënuar me burg për veprën penale “vjedhje”.
D.I. dhe I.Sh. janë dërguar në Burgun e Tetovës në Tetovë, për të vuajtur dënimin.Ts