Të martën rreth orës 22.50, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë privuar nga liria personin B.S. (27) nga Debreshi i Gostivarit, sepse objekti i tij hotelerik në fshat ishte i hapur dhe kishte dhjetë mysafir. i njëjti është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar dhe ndaj tij do të përgaditet parashtresë adekuate, në bazë të nenit 206 të Kodit Penal. Objekti i tij hotelierik pa firmë është mbyll nga Inspektorati Shtetëror i Tregut.Ts