Dje rreth orës 11 e 25 minuta, efektivët policorë të SPB Tetovë e kanë privuar nga lira 34-vjeçarin F.U. nga Tetova, i cili një orë më parë kishte qenë i raportuar nga 56-vjeçari Sh.A. nga Tetova se i ka shkaktuar dëme pastiçerisë së tij me lokacion në rrugën “Strasho Pinxhur” në Tetovë, për shkak të borxhit të pa pastruar me djalin e Sh.A. Pas pastrimit dhe dokumentimit të plotë të çështjes kundër tij, do të pasojë parashtresë adekuate.Ts