Mbrëmë rreth orës 11:00, në Bllokun 82 në Tetovë, efektivët e policisë të SPB Tetovë e kanë arrestuar personin K.H. (33) nga Republika e Kosovës, i cili kishte hyrë ilegalisht në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe po qëndronte në vendin tonë i padeklaruar informon Tetovasot . I njëjti është ndaluar në Stacioni Policor Tetovë, për procedura të mëtejshme.Ts