Ndryshe nga çdo takim që kemi parë deri më tani në “PërPuthen”, ku thuajse gjithmonë djemtë kanë tentuar t’i afrohen vajzave, Andi jo vetëm që nuk ka tentuar diçka të tillë në takimin me Melisën, por i bëri të qarët se do distancë.

Ai madje kishte marrë me vete një metër, duke i përcaktuar me saktësi Melisës distancën që duhet të mbante, ndërsa i tha se është “i turpshëm” dhe nuk do “puthje e përqafime”

“Jam i turpshëm unë, nuk dua puthje e përqafime. Shih kjo do të më puthë, a të thash mos mu afro”, tha Andi.