Nëse Tommy “Tiny” Lister ka vdekur nga COVID-19, siç dyshojnë njerëz të afërt me të, do të kishte qenë periudha e tij e dytë që ai po përballej me të, sepse TMZ mësoi se ai e mundi atë disa muaj para vdekjes së tij.

Ylli i “Friday”, Cindy Cowan, tha për TMZ se “Tiny” u testua pozitiv për COVID-19 rreth 4 muaj më parë.

Ai kishte shumë nga simptomat e zakonshme, ndjeu plogështi dhe frymëmarrje të vështirë, por diabeti i tij gjithashtu e bëri atë me rrezik të lartë.

Ajo thotë se ai nuk ishte shtruar në spital, por ishte në karantinë në shtëpi.

Cindy thotë se më 3 dhjetor Tommy duhej të vizitonte shtëpinë e saj, por në vend të kësaj, ai e thirri dhe e informoi se po ndjente përsëri simptiomat e njëjta të COVID-19.

Ajo thotë se aktori mendoi se ishte më mirë të mos shkonte në shtëpinë e saj nga frika se mos po e përhapte atë që e kishte.

Shkaku i vdekjes së Tommyt nuk është përcaktuar ende, por mësohej se ai kishte frikë se ishte infektuar për herë të dytë me koronavirus.