Modelja e njohur, Adrola Dushi herë pas here komunikon me ndjekësit e saj në instagram nëpërmjet hapsirës “Ask me a question”. Një pyetje drejtuar nga një ndjekës që kërkon të dijë më shumë mbi takimin e parë të saj me djalin ka marrë një përgjigje nga modelja.

Ajo ka zbuluar se momenti i parë i takimit me djalin e saj nuk ishte ai që kishte imagjinuar. Modelja është pyetur në Instastory se si ishte takimi i parë me Troin dhe përgjigjia ishte shumë e sinqertë.

Modelja e përshkruan : “Linda natyralisht dhe takimi nuk shkoi shumë mirë. Për të qenë e sinqertë, takimi im i parë më Troin nuk ka qenë takimi i ëndrrave. Troin e linda natyralisht dhe kam përjetuar shumë dhimbje dhe si rrjedhojë takimi s’ka qenë shumë i bukur”- u shpreh modelja

Me siguri dhe nënat do e kenë provuar të njëtën ndjesi që po përshkruan Adrola.