Në 24 orët e fundit, 2.360 raste të reja të infeksionit me koronavirus u regjistruan në Kroaci dhe 73 njerëz vdiqën, njoftoi Selia Kombëtare e Mbrojtjes Civile.

Sot, gjithsej 21.861 raste janë aktive, 2.897 pacientë janë në spital dhe 304 prej tyre janë në një aparat respirator.

Që nga fillimi i epidemisë, 179.718 njerëz të infektuar me koronavirus janë regjistruar në Kroaci, dhe 2.778 njerëz kanë vdekur.

Është raportuar shërimi i 155.079 pacientëve, nga të cilët 3.195 në 24 orët e fundit. Janë 51,108 njerëz në vet-izolim. Deri më tani, janë testuar 896.828 mostra, nga të cilat 8.748 në 24 orët e fundit.