Mëngjesin e së enjtes së kaluar ka ndodhur një aksident i rëndë në rrugën Viti-Kllokot.

Si pasojë e këtij aksidenti një person ka vdekur dhe katër të tjerë janë lënduar.

Në mesin e të lënduarve rëndë është edhe 20-vjeçarja nga fshati Tërpezë e komunës së Vitisë Florjeta Ajeti.

Ajo po qëndron e shtrirë në Qendren Klinike dhe Universitare të Kosovës dhe familja ka nevojë për ndihmën e njerëzve të vullnetit të mirë.

Njoftimin për ndihmë e ka shpëndarë drejtoresha e Qendres Kryesore të Mjekësisë Familjare në Viti, Vjollca Kadolli.

Njoftimi i plotë:

Apel për ndihmë
Të nderuar qytetarë të Komunës së Vitisë dhe posaqërisht qytetarë të Tërpezës
Florjeta Ajeti është vajza 20 vjeçare nga fshati Tërpezë, e cila ka qenë e përfshirë në aksidentin që ndodhi të enjten në mëngjes (03.12.2020) në rrugën Viti-Kllokot , ku fatkeqësisht në këtë aksident të rënd një qytetar vitias ka humbur jetën dhe disa të tjerë janë lënduar.
Florjeta i është nënshtruar operacionit dhe për momentin është duke u trajtuar në QKUK.
Ajo rrjedh nga një familje me kushte të vështira sociale dhe i duhet ndihma e të gjithëve.
Qytetarët vitias njihen për solidaritet e humanizëm, prandaj ndihma nuk do t’i mungoj as Florjetës.
Të gjithë ata që dëshirojnë t’i ndihmojnë familjes, këtë mund ta bëjnë në llogarinë bankare:
Kasim Ajeti (babai i Florjetës)
NLB BANKA
Llog . 1702003021547739,
si dhe
adresa e dërgimit të ndihmave është te Market “Argjendi”-Tërpezë.
Numri i tel. 044/ 667-570