Çdo femër ka nevojë të dëgjoj këto këshilla.

Këto këshilla të përmbledhura në këtë artikull janë të gjitha këshilla të dhëna nga femrat për femrat, shkruan “BuzzFeed”.

Nëse askush nuk iu ka dhënë deri tani, atëherë merrini këto këshilla nga ne.

Është në rregull të bësh gabime

Kujto gjithmonë sa e zgjuar je

Gjithmonë mbani pastërti

Jeni gjithmonë e përpiktë

Kuptojeni se kur të ndaloni me keqardhjen për veten

Mos e qo dëm votën tënde

Mos kërko falje gjithë kohën

Beso në vete pa kushte ashtu si besojnë meshkujt në vete

Bëhu përkrahësja më e madhe e vetes

Thjeshtë provoje

Negocioni një pagë më të mirë

Ndihuni rehat të pranoni komplimente

Shijojeni të qenit vetja dhe dojeni veten

Flisni me vetën si do të flisnit me shoqen e ngushtë

Nëse doni të jeni e pavarur, bëni paratë tuaja

Martohuni me personin që iu bën të qeshni për çdo gjë

Mi të gjitha, vazhdoni përpara.