NJOFTIM

ZPKRMV Grubi sot me datë 25.11.2020, do të vizitojë Prishtinën dhe me këtë rast do të zhvillojë një takim pune me zëvendëskryeministren e Republikës së Kosovës, znj. Albulena Balaj-Halimaj.

Pas takimit do të ketë konferencë për media.
Vendi: Ndërtesa e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Global