Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa ka reaguar në lidhje me paralajmërimet e kryeministrit Zaev, për legalizimin e përdorimit të marihuanës në lokalet e Ohrit dhe Shkupit. Ibrahimi ironizon me Zaevin, duke e pyetur se a u ka mbetur shumë drogë në shtëpi dhe e udhëzon atë që të njëjtën ta përdorë me vëllain e tij, Vice Zaev, përcjell in7.

Zeqirija Ibrahimi shkruan në Facebook:

Zaev, aq shumë drogë ju ka mbetur në shtëpi, që tash doni ta legalizoni?!
Bëjeni përshesh me Vicen dhe hajeni bashkë, ama JO DROGË PËR QYTETARËT!