Policia sllovene arrestoi një burrë 67 vjeç, i cili mbajti trupin e nënës së tij të vdekur në apartament për disa vjet.

Trupi i gruas 96 vjeçare u gjet nga policia në një apartament në zonën e Lubjanës, pasi zhdukja e saj u raportua nga të afërmit e tjerë duke bërë këtë gjë vetëm me qëllimin që ta gëzojë ende pensionin e saj.

Nga hetimet e para dyshohet se gruaja kishte vdekur që 6 vite dhe u mbajt e mbyllur në një dhomë.

Policia deklaron se ky njeri dyshohet për krimin e përdhosjes së një trupi të pajetë, duke shkaktuar vdekjen duke lënë pas dore një person dhe mashtrim.

Global