Gjatë ditës së sotme tifozët e klubit të KF Bregallnicës (Shtip) dhe të KF Tikveshit(Kavadar) sot në Shtyp janë përl*eshur fizikisht me njëri-tjetrin.
Edhe pse ndeshje mes dy klubeve luhej pa tifozë, megjithatë tifozët ‘Falanga’ dhe ‘Lozari’ u përleshën ndërmjet veti në praninë e policisë.

Sipas informacioneve, ka disa të lënduar nga përleshjet e sotme.
Nga MPB paralajmërojnë se do të parashtrohen kallëzime penale për pjesëmarrësit e incidentit.