Një ngjarje e rëndë po ndodh në kryeqytet ku një person kërcënon të hidhet nga pallati.

Ngjarja po ndodh tek zona e Astirit, dhe në vend ngjarje ndodhet edhe policia.

Po ashtu të pranishme janë edhe ambulancat.