Është raportuar se derisa një person ishte duke e drejtuar traktorin me dru në fshatin Skoqnë të Vushtrrisë, është rrokullisur dhe si pasojë ka marrë lëndime trupore bashkë me një person tjetër.

Vi ktimat janë dërguar për trajtim mjekësor ku njëri është liruar, kurse tjetri është dërguar në Spitalin e Mitrovicës për trajtim të mëtutjeshëm.

Policia e trafikut është duke u marrë me rastin e këtij ak sidenti.