Mbrëmë në ora 19.00, personi R.S.(59) dhe djali i tij A.S. (20) nga Tetova në SPB Tetovë kanë raportuar se të njëjtën ditë rreth orës 16:45, në rrugën “Drenovec-Poroj” në Tetovë , A.A. ka qenë i sulmuar fizikisht nga personat N.F. (43), A.J. (26) dhe A.J. (24) të gjithë nga Tetova, të cilit i ka parapri një debat verbal lidhur me një automjeti të parkuar afër shtëpisë së tyre.

Pak më vonë, tre personat e raportuar u siguruan në Stacionin Policor të Tetovës dhe çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.