Akademi solemne me rastin e 28 nëntorit, Ditës së flamurit dhe pavarësisë do të organizohet nesër në hapësirat e DoubleTree by Hilton në Shkup.

Akademia është në përkujdesje të kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti.