Para pak ditësh ka filluar ndërtimi i xhamisë së re në fshatin Kallnik të komunës së Bogovinës.

Iniciativa për ndërtimin e së njëjtës ka ardhur nga mbështetja e bashkëfshatarëve.

Kjo xhami ka pamje moderne dhe është një dizajn unik i arkitekturës moderne dhe asaj orientale. Gërshetimi i kësaj e bën këtë xhami të ketë një pamje të mrekullueshme.

Për donacione kontaktoni me personin përgjegjës 071 624 973.