Pjestarët e policisë nga SPV Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar sot (25-nëntor) rreth orës 16.00, e kanë privuar nga liria personin A.D. (30) nga Negotina e Gostivarit, për arsye senë restorantin e tij në Negotinë ishte organizuar një aheng familjar, në të cilin kanë marë pjesë 25 persona. I njëjti është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar dhe pasi çështja të sqarohet dhe dokumentohet plotësisht, i njëjti do të akuzohet për veprën penale “mosveprimi në përputhje me rregulloret shëndetësore gjatë një epidemie”, në përputhje me nenin 206 të Kodit Penal. Festa familjare është ndërpre kurse objekti hotelerik është mbyll nga Inspektorati Shtetëror i Tregut.

Global