Teksa po bashkëbisedonin mes tyre, Albin Kurti, Ziadin Sela, Enis Sulstarova dhe profesoresha Mrika Limani një ngjarje interesante ndodhi në fund. Në momentin që Ziadin Sela po thoshte fjalët përfundimtare në lidhje me temën e bisedës, prapa tij u afrua vajza e tij e vogël, Prina e cila ia ndërpreu fjalën pasi dëshironte të qëndronte pranë tij. Ky moment kaloi me të qeshura mes bashëbiseduesëve, ndërsa Sela u shpreh se të tilla raste ndodhin tani në kohë pandemie.

Temë e bisedës ishte, si janë dhe si duhet të veprojnë shqiptarët nga perspektiva e 28 nëntorit 1912.

Për më shumë shikoni videon në minutën 1:33:40.