“Sot bashkë me mikun tim, z. Nevzat Bejta vizituam Reisul Ulema, h. Hfz. Shaqir ef. Fetahun, dhe e uruam për detyrën e re në krye të Bashkësisë Fetare Islame – BFI.
Ishte një takim vllazëror dhe ishte kënaqësi të dëgjojmë nga Reisi planet për reformimin e këtij institucioni kaq të rëndësishëm për të gjithë ne.
Reisit i dëshiruam shëndet dhe sukses” ka shkruar Mexhiti në FB