Një mësuese është kapur nga bashkëshorti i saj në vaskë me një adoleshent 16 vjeçar. Ngjarja ka ndodhur në SHBA dhe së fundmi është bërë e ditur se Amanda Steele, 35 vjeç i ka shpëtuar drejtësisë.

Ajo në fillim u dënua me 90 ditë burg por pasi pranoi fajin e saj trupi gjykues vendosi mos e akuzonte për krime seksuale.

Gjykatësi Darren Simpson i dha asaj dënim të pezulluar 3 deri ne 10 burg, duke i thënë se do të kryente dënimin e plotë nëse shkelte kushtet e lirisë me kusht.

Steele, nga Idaho në SHBA, pranoi në verë dy akuzat për lëndim të një minoreni. Fillimisht për krimin e vitit 2017 ajo ishte akuzuar me sulm seksual dhe sjellje imorale ndaj një minoreni.

Në një marrje në pyetje në vitin 2018, për marrëdhënien e saj me djemtë, Steele pranoi se ata vinin në shtëpinë e saj por refuzonte të tregonte emra.

T mobile In article [4]

Në korrik të vitit 2019 ish-bashkëshorti i saj u tha autoriteteve se gruaja kishte pranuar se ishte përfshirë në aktivitet seksual me të miturit.

Më pas një nga djemtë adoleshentë pranoi se kishte bërë seks me Steele kur ishte nën moshë.

Një nga djemtë tha se një kamera ishte përdorur për regjistrimin e aventurave por materialet ishin fshirë.

Adoleshenti tregonte se linte shkollën për të shkuar në shtëpinë e Steele për seks.

Asokohe ajo përballej me burgim të mundshëm të përjetshëm, por akuzat u reduktuan me marrëveshjen e pranimit të fajit.

Gruaja pranoi se kishte kryer marrëdhenie seksuale me një 17-vjeçar një herë në shtëpinë e tij dhe një herë në të sajën.

Ndryshimet e akuzës bënë që ajo të dënohej vetëm për këtë rast.