Afërdita Dreshaj është shumë aktive në rrjete sociale, ku publikon vazhdimisht foto të ndryshme nga përditshmëria. Së fundmi, ajo ka ndarë disa foto familjare në Instagram dhe e ëma ka marrë të gjithë vëmendjen.

Mamaja e saj shfaqet në super formë, e veshur me rrobabanjo.

“Kjo është mamaja ime! Jam falenderuese për të”, ka shkruar Afërdita.

Në një foto tjetër, modelja shihet duke ngrënë drekë pranë saj. Siç shihet, Afërdita i ka ngjarë shumë të ëmës.